OTHER THINGS

Et super smart og praktisk efterårsoutfit

Denne gang har jeg komponeret et meget flot og praktisk efterårsoutfit, som tager udgangspunkt i dejlige varme nuancer, samt lækre og bløde materialer. Hele outfittet er tænkt som et hverdagsoutfit, der fortrinligt kan bruges af alle kvinder, der sætter pris på stor komfort, enten fordi de går eller cykler meget i deres hverdag.

1. Ternet jakke, 2. Varme støvler i cognac, 3. Håndlavet italiensk rygsæk, 4. Daisy Dixon dameur,
5. Cashmere hue, 6. Skotskternet halstørklæde, 7. Rullekravetrøje i cashmere, 8. Ankellange mørkeblå jeans

Den lækre ternede jakke, der går til midt på låret har perfekt længde til at cykle i, samt praktiske sidelommer til opbevaring af småting. Jakkens neutrale farve gør den let at kombinere med alle mulige andre farver. Her har jeg dog valgt at blive i lignende farvenuancer og satset på en cashmere rullekravetrøje i en kamel nuance som overdel, samt et super lækkert skotskternet halstørklæde i lammeuld til at holde halsen lun i det kølige efterårsvejr.

Til underdelen har jeg fundet et par ankellange jeans i vasket mørkeblå denim, der giver meget fin kontrast til både jakken og rullekraven. Jeansene har en høj talje, hvilket er vældig praktisk, når man transporterer sig meget på cykel.

Resten af outfittet består af et par meget flotte og varme støvler i en smuk cognac nuance, der ideelt passer til mørkeblå jeans og en håndlavet italiensk rygsæk i kalveskind, som er skræddersyet til en praktisk hverdag.

Den fine strikkede hue i ren cashmere vil med sikkerhed holde hovedet lunt, uden risiko for overophedning pga. af dens gode åndbarhed, hvilket selvfølgelig er ønskværdigt, hvis man ønsker at undgå unødvendige forkølelser.

Sidst, men ikke mindst har vi det smukke og feminine armbåndsur med en brun læderrem og gul urkasse, der nok skal sørge for, at der er styr på alle aftaler og tider.

Det var så lidt inspiration til et lækkert efterårsoutfit, jeg håber du holder dig dejlig lun.

Varme efterårshilsner

Zophia 

Follow on Bloglovin

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »