OTHER THINGS

Home sweet home – inspiration til flotte ting til hjemmet

Forleden besøgte jeg den nye H&M Home på Strøget i København og blev positivt overrasket. Det som butikken tilbyder er et nyt koncept, hvor der kombineres salg af nyeste trends af diverse ting til hjemmet sammen med en fin blomsterbutik. I butikken kan således fås alt fra møbler, pynt, porcelæn, sengetøj og masser andre ting, samt smukke levende blomster og grønne planter, der hitter lige nu.

Det er tydeligt, når man går rundt i butikken, at det er blevet de levende grønne planters tid igen i boligen, da mange forskellige smukke planter her pryder butikken, det føles lidt ligesom at gå rundt inde i et væksthus, hvilket er en skøn fornemmelse. Det nye koncept med levende planter i en boligbutik, er en super god idé, som både er inspirerende, forfriskende og giver butikken sjæl på en og samme tid – der er ikke noget dejligere end levende planter.

Jeg er blevet inspireret til at lave en collage med dejlige ting til hjemmet, som  netop kan fås hos H&M Home, som jeg finder temmelig inspirerende og værd at besøge, hvis man har tid og mulighed. I collagen er der flere smukke gyldne genstande, der kan tilføre vore hjem en smule elegant glamour, og hvis disse ting bruges side om side med grønne planter, kan de være medvirkende til at skabe en flot og interessant effekt, det er, hvad man har gjort i butikken og det virker fabelagtigt harmonisk.

1. Høj lysestage, 2. Duftlys i keramikbeholder, 3. Hvid kop med guld kant, 4. Hvid kop med leopard, 5. Smykkeskrin i glas, 6. Vasketøjskurve, 7. Gulvtæppe i bomuld, 8. Sengesæt i vasket hør, 9. Pudebetræk i bomuldsvelour, 10. Skål i metal, 11. Sæbedispenser i glas, 12. Terrarium bog, 13. Rundt spejl

Derudover er der også ting i den skønne rosafarve, der har et meget kærligt og feminint vibe, som jeg personligt holder meget af, så hvorfor ikke omgive sig lidt mere med denne skønne farve.

Har man plads i sit hjem er det helt klart en god idé at overveje nogle store planter, de er simpelthen så smukke, at jeg har svært ved at løsrive mig fra dem. Mange af de planter som forhandles i dag er nemme at passe og trives godt blot de får den nødvendige pleje. I princippet kan der selv i det mindste hjem skabes en skøn indendørs havestemning med planter. De er gode til at rense luften og skabe en rolig og afstressende atmosfære, som vi alle har brug for i vores hjem, når vi skal lade op og oplade vores indre batterier. Der er også den spændende mulighed at skabe et terrarium i en gennemsigtig glasbeholder, idéer hertil kan hentes fra bogen “Terrarium”, som jeg har medtaget i collagen, dette kan være et spændende projekt som de fleste børn vil elske at føre ud i livet.

Det var alt for denne gang.

Kærlige grønne hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »