OTHER THINGS

Smukke blomster og vidunderlige dufte

Som Alice i Eventyrland træder jeg ind i en verden fuld af smukke blomster og vidunderlige dufte. Omgivet af alt denne overjordiske overflod og skønhed svæver jeg næsten på en lyserød sky – det føles som om jeg er havnet i Paradis. Skønhed og paradisiske dufte fylder mit væsen, en sand himmel på jord har åbenbaret sig for mig.

De smukke blomster gør mig lykkelig, jeg ønsker at smelte sammen med dem og forvandle mig til verdens smukkeste blomst med den vidunderligste duft.
En duft kan som bekendt forføre os og bringe os i en ekstatisk stemning, men ikke alle dufte egner sig i virkeligheden til meget sensitive næser.

Kærlige velduftende hilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »