Diverse

At hygge eller ikke at hygge, det er spørgsmålet

Mørket falder på, min by iklæder sig aftensklæder, gadelygterne bliver tændt og jeg beundrer alt dette på vej til mit hjem. En kølig brise rusker i mit hår, godt jeg har taget min varme jakke på, glæder mig til at være inde i varmen igen, for der venter en verden fuld af den gode danske hygge.

Det bedste man kan gøre efter hjemkomsten fra den mørke og kolde by er at tage et lækkert varmt bad og gå i gang med selvforkælelse og hygge. Hygge forbindes af mange med en lun pyjamas, en lækker blød plaid, noget varmt at drikke, samt noget mums til den søde tand.

1. Hjemmesæt fra Cream, 2. Pyjamassæt fra Triumph, 3. Natskjorte fra Everyday Nightdresses-serien, 4. Mønstret pyjamas med hjerter5. Ternet pyjamas, 6. Natsæt med rensdyr, 7. Cashmere tæppe, 8. Kvæde sort/grøn te, 9. Gojibær med rå chokolade, 10. “Rejsen til kærlighed” af Majbritte Ulrikkeholm, 11. CLEAN Warm Cotton duftlys, 12. Peel maske, 13. Massageapparat

Hygge er også en god bog, hvor man kan fordybe sig i en verden der er skabt af en anden person og gå på opdagelse i den. Og så er der det vigtigste som vi forbinder med hygge, og det er selvfølgelig de skønne levende lys, vi elsker simpelthen at tænde stearinlys om aftenen og nyde det bløde lysskær.

Statistikken fortæller os, at 28% af danskerne tænder stearinlys hver dag i den mørke vintersæson og gerne flere ad gangen. Og når vi spørger andre, hvad de associerer mest med hygge er svaret selvfølgelig stearinlys. Derfor forsyner mange af os sig med mange lækre stearinlys, for der skal altid være nogle ved hånden, når vi hygger inden for hjemmets fire vægge.

Vores forkærlighed for stearinlys resulterer i, at vi hver især statistisk set brænder ca. seks kilo stearinlys af om året. Danmark er faktisk det land i Europa, hvor der brændes flest stearinlys pr. indbygger, det er ret interessant, synes jeg.

Men udover de ovenfor nævnte faste ingredienser i vores hyggeopskrift, er det også dejligt med afslappende massage efter en lang dag, de fleste af os nyder det og takket være teknologien kan vi altid have et massageapparat til de ømme muskler liggende lige ved hånden, for der er ikke noget værre end ømme muskler.

Jeg tror de fleste har deres hel egen afprøvet opskrift på hygge, vi elsker at hygge, fordi vi ikke kan lade være, og fordi det er det bedste vi ved, så lad os bare hygge og nyde alt det vi holder af.

Hyggelige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »