OTHER THINGS

Guld, glitter og Walt Disney figurer – det er essensen af Moschinos kollektion

Idet jeg er på en hurtig smuttur i H&M gøres der klar derinde til en Moschino event. Mannequinerne er klædt på i den nyeste kollektion, der består af masser af guld, læder og glitter. Bling-bling kollektionen springer voldsomt i øjnene, men den indeholder også andre elementer.

Det lader imidlertid til, at Walt Disneys figurer har fået et come back i modebilledet, i hvert fald i forhold til den yngre målgruppen. Men på den anden side, hvis man ikke selv længere tilhører den meget unge målgruppe, er der vel ingenting der står i vejen for at nyde kollektionens nyskabelser?

1. Kjole med hætte, 2. Ankellange læderbukser, 3. Vatteret bomberjakke, 4. Mønstrede bukser, 5. Frakke i kunstpels, 6. Bikerjakke i læder, 7. Pink kjole i merinould, 8. Ankelboots med snøring, 9 Kjole i læder, 10. Netkjole i merinould, 11. Rund pung

I den kommende julefrokostperiode er mange af disse ungdommelige bling-bling tøjgenstande måske lige det der skal til, for at blive festens midtpunkt, hvis man ønsker at skabe opmærksomhed under et festligt arrangement. Det er præcis i den mørke efterårs/vinter periode, hvor det er godt med glitter, for at lyse op i omgivelserne.

Mange unge er helt vilde med denne stil, den er vovet og festlig, en tur i byen i Moschino outfit kan sikkert gøre de andre helt paffe af beundring. Har man nogle vovede teenagere i sine omgivelser, der interesserer sig for mode, er tøj fra Moschino kollektionen en rigtig god idé, især, fordi den ikke er helt billig og de fleste unge har ikke råd til den.

Moschino indeholder også skønne jakker til vores firbenede venner, det synes jeg er rigtig hyggeligt, især, fordi man som hundeejer får mulighed for at matche sit tøj med hundens, det virker meget chikt og ikke mindst sjovt.

 

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#Repost @bitoeyrsiam ・・・ Adorable ❤️ #hmoschino @itsjeremyscott @hm

Et opslag delt af Moschino (@moschino) den

Jeg snupper lige et par indtryk fra forberedelserne til eventet og skynder mig hjem for at lave en collage med Moschino. Collagen indeholder mange virkelig lækre ting og får mig til at tænke tilbage til min ungdom. Da jeg var ung, var jeg meget vild med læder bukser, havde endda flere par af dem og brugte dem flittigt, og pink har altid været en af mine yndlingsfarver, så det er dejligt, at Moschino også har tøj i den farve. Hele kollektionen er meget flot, så er man til bling-bling, læder, guld og Walt Disney, er det muligt at finde noget brugbart her.

Hyggelige bling-bling hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »