OTHER THINGS

Magiske juledekorationer, skønne julekalendere og smukke overdele

En hyggelig tur til Illum i ny og næ byder altid på spændende overraskelser. Denne gang er det dette skønne team bestående af en lille sød kerub iført en rød jockeyhat og de mest nuttede Bambier ligesom i Walt Disneys eventyr. Det er en rigtig dejlig dekoration, må jeg mon tage den med hjem? Jeg tager i hvert fald et par billeder, det må man sikkert meget gerne.

juledekorationer

 

Illum er et smækkert lækkert sted at shoppe i, ret peberet, men den ligger på den mest attraktive adresse på Strøget i København, og der er også gjort en hel masse ved selve indretningen, den er eksklusiv og gennemført ned til mindste detalje. Her er det også muligt at finde mange kendte mærker inden for tøj, sko og kosmetik, mange turister med en fed pengepung kommer her gerne for at shoppe mens de er i byen.

Jeg har nu i efterhånden mange årtier fuldt med i Illums skiftende ombygninger og spændende udsmykninger og blandt mine mest markante køb her var både en meget lækker rød uldfrakke med sving i, samt en jakke i kunstig pels med leopardprint, begge fik jeg meget glæde af, men også dejlige komplimenter for. Det er dog mange år siden og jeg ærger mig lidt over, at jeg ikke længere har disse skønne ting, for moden vender jo altid tilbage på et eller andet tidspunkt.

Fyldt op med god energi har jeg til denne gang lavet to collager, den ene med julekalendere og den anden med dejlige overdele. Julekalendere har vi allerede haft HER, men eftersom der findes så mange forskellige og spændende julekalendere, er det umuligt ikke at tage flere med.

1. Primavera julekalender, 2. Julekalenderbog, 3. Julekalender fyldt med overraskelser, 4. Julekalender fyldt med skønne makeupprodukter, 5. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Sugar Trip Julekalender

 

1. Blondebluse fra KAFFE, 2. Tunika fra KAFFE, 3. Blazer fra Cream, 4. Bluse fra Fransa, 5. Blazer med V-udskæring fra Fransa, 6. Blød strikbluse fra b.young, 7. Bluse med rund hals, 8. Bluse fra DRANELLA

Denne gang har jeg medtaget to julekalendere til børn, kunne ikke modstå dem eller rettere sagt mit indre barn:-)

Den anden collage handler denne gang udelukkende om skønne feminine overdele med de smukkeste mønstre. Det lader til, at mønstre og endnu en gang mønstre, er det som vi skal satse på, for at være med på moden og det er ikke så ringe endda, er jeg enig med mig selv om.

Det var det for denne gang, jeg håber du har det hyggeligt.

Smukke hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »