OTHER THINGS

I dejligt selskab med Minnie Mouse, store hunde, hvide mus og en kat

Sommetider er det godt for os at lade det indre barn komme til udtryk, for alle voksne har et sådant barn, der bor inde i os. Mit indre barn elsker alt eventyrligt, det elsker at kreere, fotografere og i det hele taget have mulighed for at have det sjovt.

Et af mine yndlingscitater siger følgende: “You have to live spherically – in many directions. Never lose your childish enthusiasm – and things will come your way” (citat af Federico Fellini). Det er nemlig meget vigtigt, at vi ikke lader os begrænse og aldrig mister den barnlige entusiasme, for netop ved hjælp af den kan vi kreere mange dejlige ting i vores liv.

Tro mod mit yndlingscitat og sammen med den søde Minnie, som vi alle sammen kender fra vores barndom, går jeg på opdagelse. Jeg behøver ikke komme langt før der pludselig foran mig dukker den mest bedårende hund med sorte øjne og sort snude. Vi matcher hinanden kan jeg konstatere, man skulle tro, at vi havde en eller anden slags date. Mit indre barn frydes, hun elsker alle nuancer af pink og ikke mindst hunde.

Det viser sig, at denne hund har en ven boende på anden etage, så vi besøger ham sammen med Minnie. Her bor den sammen med tre mannequiner, der går meget op i lækre outfits, Minnie virker begejstret, hun elsker også tøj. De har ternede underdele, er det mon noget for dig, søde Minnie? Minnie er iført en skøn nederdel af sølvpalietter, hun har en virkelig god smag, den kære mus:-)

Hjemme igen hilser vi på mine hvide mus, de er søskende og bor på mit skrivebord. Da jeg engang så dem i en legetøjsforretning, vidste jeg, at de skulle med mig hjem. Som barn havde jeg nemlig levende hvide mus og fik meget morskab ud af dem, især dengang de flygtede fra deres hjem og vi skulle jagte dem rundt i hele lejligheden, de ville ikke hjem, men til sidst fik vi fat i dem og det hele endte godt, men inden da fik de gnavet nogle fine huller i en bunke gamle aviser. Åh ja, det var de gode gamle dage, dengang man var barn.

Minnie og jeg inspireres til at trække et kort fra et af vores yndlingssæt af kort og her bliver Minnie en lille smule forskrækket, når hun ser katten på billedet. Jeg læser budskabet op for Minnie og de to hvide mus. De synes, at det med den indre styrke lyder godt, og når man husker sig selv på det, er man ikke længere bange for katten.

Guardian Angel kort

Jeg håber, min kære, at også du tillader dit indre barn at komme til udtryk af og til og aldrig mister din barnlige entusiasme:-)

Kærlige hilsner

Zophia og Minnie Mouse

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »