OTHER THINGS

En verden fuld af smukke farver

På en kedelig novemberdag er der ikke noget bedre end en masse smukke og glade farver at kikke på – det løfter ens humør med det samme. Derfor har jeg til denne collage valgt mange skønne kulørte ting og sager til at sprede gode vibes og gøre vores hverdag lidt mere hyggelig og dejlig.

1 Silketørklæde fra Lacroix 2 Turkis Mads Nørgaard sweater 3 Creme/Grøn Mads Nørgaard sweater 4 Woden sneakers 5 Beck Söndergaard taske 6 Afroart pude 7 Orla Kiely skål 8 Superliving lampe 9 Hue fra Gannis 10 Normann Copenhagen Tivoli figurer 11 Ferm Living pude 12 Bloomingville rokkefår 13 Sød krammedyr 14 Grøn snørestøvle i ruskind 15 Gul trøje i uldblanding 16 Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum

Denne gang er det blevet til en herlig blanding af tøj, sko, legetøj, ting til hjemmet, samt en enkelt duft. Den kulørte collage giver mig følelsen af at komme tilbage til barndommen med alle de opløftende farver og minder fra barndomsværelset, der gør en glad indeni, det er bare så skønt.

Mange kulørte hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »