Diverse

Et super positivt budskab for weekenden

Det kort som jeg har trukket for denne weekend er “Positive Recognition” og fortæller os, at vores planer vil lykkes strålende, nye idéer vil dukke op og alt vil gå efter vores hoveder. Budskabet siger også, at vi skal udtrykke os ærligt og åbent og vi kan se frem til uventede muligheder. Alt i alt lader det til, at det bliver en rigtig dejlig weekend.

Guardian Angel Tarot Cards med engelsk brugervejledning

Mange vil sikkert deltage i hyggelige julefrokoster og måske afsætte tid til julegaveindkøb, men uanset, hvad det er, vil alt forløbe godt. Hvis der dukker nye idéer op, opfordres vi til at gribe dem, for hvem ved, hvad de kan føre med sig af positive overraskelser. Det kan være, at de nye idéer dukker op lige netop nu, for at hjælpe os med at komme videre med nogle af de udfordringer vi er gået lidt i stå med.

Vi kan også tillade os nu frit at fortælle andre om, hvad der optager os og kan regne med, at vores åbenhed vil blive vel modtaget. Alt hvad vi rører ved og beskæftiger os med og deltager i vil falde ud til vores fordel, og derfor kan vi regne med en rigtig dejlig og positiv weekend med gode oplevelser og alt godt.

CHRISTINA JEWELRY FOREVER LOVE ARMBÅND I FORGYLDT

Det er meget dejligt at se på dette kort og den begejstring som drengen på billedet udstråler, når han vifter med flaget. Der ligger meget symbolik gemt i illustrationen, eftersom det er jo den positive begejstring, som mange børn har, der virker som et magnet for alt det gode og positive. Finder vi denne begejstring inde i os selv og lader den blive udtrykt udadtil har vi netop fundet opskriften på succes.

Den gule sol på flaget drengen holder, er det samme som mange af os kan finde i vores indre, hvis vi gransker os selv. Vores indre sol skal have lov til at skinne, så vi bliver ligesom det glade barn på billedet.

Alt i alt er det et rigtig godt budskab for denne weekend, så lad os tillade os selv at skinne med vores indre lys i denne weekend og lade andre se, hvor hyggeligt det er at være i vores selskab.

God og hyggelig weekend til alle.

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »