OTHER THINGS

20 skønne julegaveidéer til mænd

I serien af julegaveidéer har vi allerede her på bloggen haft forslag til dejlige julegaver henvendt til kvinder og nu er turen så kommet til mændene. Som vi jo ved kommer kvinder fra Venus og mænd fra Mars, det er der i hvert fald nogen der påstår, men uafhængig af, hvor man kommer fra, er det dejligt, når man modtager og giver julegaver, det kan vi alle blive enige om.

De fleste mænd elsker at modtage alt slags elektronik som gave, men den skal dog være meget specifikt udvalgt og med mindre man helt præcist ved, hvad manden ønsker sig, kan det være noget af et sats at give elektronik som gave. Derimod er det lidt lettere med andre ting såsom beklædning og det er netop det jeg primært har valgt at fokusere på, for de fleste mænd kan godt bruge en ny skjorte, jakke, halstørklæde eller et par fritidssko. Men ting som f.eks et lækkert ur, dufte, en taske eller gode høretelefoner kan også bruges af de fleste mænd. Jeg har derimod fravalgt mig at medtage undertøj, da det efter min mening er lidt kedeligt, men det er jo min subjektive mening, som andre gerne må være uenig i og det er helt okay:-)

Skal gaven vælges til en travl mand, har jeg tænkt på, at han gerne vil slappe af i sin fritid med en bog eller måske nyde et godt glas gin til en speciel lejlighed, og så er der også mulighed for Wellness i form af massage til trætte og ømme muskler, hvilket mange helt sikkert virkelig vil sætte pris på

Derudover er ting som barbermaskiner, kosmetik gaveæsker, punge og toilettasker altid meget populære som julegaveidéer, så her åbner sig også en verden med mange spændende muligheder.

Det var så mine forslag til dejlige julegaver til mænd, jeg håber de kan bruges og vil inspirere til de helt rigtige julegaver under juletræet.

Kærlige hilsner

Zophia

1 Hoptimist White Love Bumble 2 Fra Diadora’s Sportswear kollektion superlækre fritids sko i Italiensk design og kvalitet 3 Tech Polo-Piquet Klassisk polo i god bomulds kvalitet med kontrastfarve på kraven og ærmer 4 Let vinterjakke med fyld af syntestisk dun fra Team Equipo 5 Armbåndsur fra Hugo Boss 1513648 med en unik blå læderrem 6 Erindringsbog “Mine unge år” skrevet af Jens Andersen og Kim Larsen 7 Hugo Boss Bottled Eau de Toilette 8 Fhilips PT860/17 Barbermaskine 9 Biotherm Dagcreme Gaveæske 10 Vittorio Herretoilettaske blå hamp 11 Dolomite | Low FG GTX®| Unisex Støvler Gunmetal Grey 12 Berkeley Carver Canvas Taske Blue/Brown 13 Berkeley Dotham Tailored Herreskjorte Denim Blue 14 Berkeley Copenhagen Crew Neck Unisex Denim Blue 15 Berkeley Pamla Slips Light Blue 16 Dolomite Alaska MS Halstørklæde Light Grey 17 Dansk Gin 18 SACKit – TOUCHit Høretelefoner – Sort 18 SACKit – TOUCHit Høretelefoner – Sort 19 TIGER OF SWEDEN MARVAL HERREPUNG I SKIND SORT 20 WELLNESS OG FORKÆLELSE TIL MÆND

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »