OTHER THINGS

DIY Christmas & tilbud på Royal Copenhagen’s fine stjerneriflet porcelæn

Som et kreativt menneske holder jeg meget af håndlavede ting og sager. Der er noget ganske særligt ved f.eks julepynt som man selv har været med til at kreere. Jeg har allerede vist i et tidligere indlæg HER min årets juleengel, som jeg har lavet af få enkle materialer. Den symboliserer allerede for mig noget specielt, og jeg er sikker på, at den bliver brugt i forbindelse med mange fremtidige Jul.

Fra tidligere år, hvor jeg var især bidt af at dekorere næsten alt, som kunne dekoreres med decoupageteknik, har jeg stadigvæk en del juledekorationer og blandt dem er der to store styropkugler, lignende kugler kan fås HER Jeg er meget glad for dem og de kommer selvfølgelig frem fra gemmerne hvert år ved juletid. Derudover er jeg stadigvæk glad for de søde hjerter som også bliver brugt i mit hjem som julepynt hvert år sammen sammen med juleæskerne, der alle rummer små dippedutter.

Da jeg var meget glad for at kreere især ved hjælp af decoupageteknikken, blev min passion til en online bog, hvor masser af mine projekter er fremvist og kan bruges til inspiration. De kreative projekter i bogen egner sig fortrinligt til at lave sammen med børn da de er meget lette og har man en ledig aften, er det oplagt at beskæftige sig med noget hyggeligt og kreativt. Især det sidste kapitel i bogen er relevant lige nu, da den indeholder projekter med dejlige julemotiver.

Klik på HER for at åbne decoupagebogen

For dig som ønsker at se flere af mine tidligere decoupageprojekter, er det muligt at gøre det på Pinterest HER. Man skal dog være oprettet som bruger for at kunne se de billeder, som ligger på Pinterest, men det er meget let at oprette sig. Jeg kan i det hele taget anbefale Pinterest for all, som er meget visuelle og elsker smukke billeder, det er en ægte himmel med uendelige inspirationsmuligheder. Da jeg på et tidspunkt lukkede min gamle hjemmeside flyttede jeg billederne af mine decoupageprojekter til Pinterst, hvilket jeg er meget glad for i dag.

Nogle af mine decoupageprojekter på Pinterest

Måske kommer jeg til at lave flere lignende bøger en dag, men indtil da mangler jeg at lave flere engle med fjervinger og tiden flyver lige for tiden så hurtigt af sted og min engel mangler stadigvæk selskab af flere engle.

Jeg håber du har det hyggeligt og finder tid til at beskæftige dig med det som dit hjerte virkelig brænder for.

Kærlige hilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »