Books,  OTHER THINGS

Skønne tilbud på lækre og uimodståelige tasker

På en gråvejrsdag er der ikke noget bedre end at kikke på lækre tasker, der oven i købet er på tilbud. Julen er ikke begyndt endnu og det vælter allerede ind med gode vintertilbud på skønne tasker, det er lige før jeg bliver helt forpustet og meget fristet. Jeg prøver i denne forbindelse at overbevise mig selv om, at der altid er plads i mit liv til en ny taske, især som en slags velfortjent præmie for et godt overstået møde i dag, og hvad er vigtigst et afsluttet projekt vedrørende hentningen af mit juletræ fra loftet, for det lykkedes langt om længe, jubii:-)

1 Skuldertaske i ægte læder fra Coach 2 Mixed Leather Dreamer 36 fra Coach 3 Edie 31 Shoulder Bag fra Coach 4 Michael Kors Benning Lg Stachel 5 Ralph LaurenDebby Drawstring Medium 6 Skuldertaske med leopard mønster i kunstpels fra Love Moschino 7 Elegant håndtaske i kunstlæder fra Lauren Ralph Lauren der kan vendes for at få en anden farve 8 Stilfuld og klassisk skuldertaske i ægte læder fra Lauren Ralph Lauren 9 Ultra Light Soft Hobo fra Calvin Klein 10 Skuldertaske i ægte læder fra Coach 11 Fed skuldertaske i ægte læder fra Lauren Ralph Lauren

Vejret er trist, men jeg har således gode grunde til at være glad og humøret er derfor højt i dag. Da jeg i dag har været nødt til at transportere mig med metroen til et møde, lagde jeg i metrovognen mærke til de andre kvindelige passagers tasker. De fleste var som sædvanligt sorte, gad vide, hvorfor det forholder sig sådan? Hvorfor vælger vi ikke skønne farverige tasker især her om vinteren, for at pifte lidt mere op vores outfits, når der findes så mange tasker i de fineste toner at vælge imellem?

Mange kvinder vælger sorte eller meget mørke outfits og tasker i vinterperioden, så det hele nærmest går ud i et, det er lidt ærgerligt, synes jeg, for flotte farver gør os glade, og det ser rigtigt flot ud med en taske i en anden farve end sort, der giver en fin kontrast, så man ikke forsvinder i mængden. Nå, det må være mine overvejelser for denne gang mens jeg sidder og hygger med min taskecollage, hvori flotte farver naturligvis får lov til at dominere.

Jeg håber, at du også har haft en god dag og er lige så glad for dejlige farver som jeg er:-)

Kærlige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »