OTHER THINGS

Yndlings foundation, pudder og mascara

Alle kvinder har deres afprøvede yndlingsprodukter inden for hudpleje og makeup. I dette indlæg fortæller jeg kort om de tre makeup produkter som jeg bruger lige netop nu og er meget glad for. Alle tre produkter kommer fra Clinique, der nu har været mit foretrukne kosmetikmærke i rigtig mange år.

Årsagen til at jeg har i sin tid valgt at satse på Clinique er blandt andet det faktum at alle produkterne er oliefri og parfumefri, hvilket begrænser muligheden for tilstoppede hudceller, samt diverse eksemer og hud irritationer. Da min hud er meget sart passer jeg meget på, hvilke produkter den kommer i kontakt med og indtil videre har Cliniques produkter altid være skønsomme mod den, derfor er jeg meget trofast over for dem.

Som mange kvinder har jeg en hud, som ikke er helt perfekt og af den grund bruger jeg foundation i forbindelse med min daglige makeup. Jeg sørger dog altid for ikke at overdrive med at komme for meget på, da jeg foretrækker det naturlige look.

Sidste sommer forelskede jeg mig i Cliniques BB Cream og det har jeg allerede skrevet om HER. Jeg regner med at vende tilbage til den igen til sommer, men lige nu bruger jeg Superbalanced Silk SPF 15, som jeg er lige så glad for. Denne foundation er rigtig god, da den påføres meget let med fingeren, men man kan selvfølgelig også bruge den smarte Beautyblender for det helt perfekte resultat. Jeg bruger som sagt kun en lille mængde hver gang, men på trods af det er jeg tilfreds med dens dækkeevne.

Derudover kan jeg også finde på at bruge lidt pudder, men det gør jeg sådan set kun af og til, da jeg ønsker at min hud frit skal kunne ånde og alt for mange produkter kan som bekendt forhindre dette. Men når jeg bruger pudder er det Stay-Matte Sheer Pressed Powder, der både dækker meget fint, forhindrer huden i at skinne, er drøj og let, og resultatet bliver i det hele taget naturligt og meget flot.

Sidst men ikke mindst er Lash Power Mascara fra Clinique også min yndling og jeg bruger farven dark chocolate. Denne mascara påføres meget let med den tynde børste, som efterlader smukke vipper uden at den hverken drysser ned i øjnene eller løber ud i løbet af dagen, hvilket gør den perfekt til sensitive øjne eller hvis man er kontaktlinsebruger. Det som er lidt specielt ved den, er den måde som den fjernes med, da man skal bruge varmt vand til at fugte vipperne med, hvorefter mascaraen fjernes med fingrene. Den kræver kort sagt ikke nogen form for øjenmakeupfjerner, men blot varmt vand. Med disse tre produkter har jeg en god base for en hverdags makeup, som jeg ofte supplerer med lidt øjenskygge og læbestift, men det vil jeg skrive om en anden gang.

Det var kort om de tre makeup produkter som jeg bruger lige nu og som jeg er meget glad for.

Kærlige hilsner

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »