Books,  OTHER THINGS

Happy Valentine’s Day til alle

Valentinsdag forbinder vi med kærlighed, hjerter, blomster, lyserøde og røde farver og i det hele taget meget opløftende og positive vibrationer. Det er en dag, hvor mange forærer deres hjertes udkårne hyggelige gaver og mindes, at kærlighed i virkeligheden er det vigtigste i livet. Men det er også en dag, hvor vi kan minde os selv om, hvor meget vi holder af os selv, da den ikke kun er forbeholdt de elskende. Vores gode relation til os selv er lige så vigtigt som til andre, og derfor er det oplagt at bruge lidt af dagen på selvforkælelse i en hyggelig atmosfære.

På det kort, som jeg har valgt til dette indlæg ser vi en liggende kvinde sammen med en svane og i baggrunden kan vi lige skimte et mandligt ansigt. Kortet stammer fra et meget smukt sæt kort, der er lavet af Angela Hartfield og Josephine Wall og hedder “Nature’s Whispers”. Jeg har valgt dette kort til dagens budskab både pga. af dets skønhed og budskab som det kommer med.

Når vi taler om kærlighed er det indforstået, at for at give og modtage kærlighed er det essentielt at have sit hjerte åbent. Kortet minder os netop om at åbne vores hjerte ligesom kvinden på billedet har gjort. Vi kan ligesom hende være åbne og modtagende og lade livet favne os blidt ligesom svanen favner hende i sine bløde vinger.

Når vi tillader os at gå ind i de blide energier og give os selv selvkærlighed- og omsorg, samt at modtage livets gaver, nærer vi både vores krop og sjæl på en meget smuk og feminin måde. Det er noget, som er værd at huske at gøre til hverdag og ikke kun på Valentinsdag.

Med disse smukke kort med budskaber fra naturen følger der en lille bog, hvor i vi kan læse følgende budskab til dagens kort;

“The truth of our world, nature and environment is love. This is eternal love that makes no demands, has no expectations and does not place limits or conditions on us. There is an opportunity for each and every person to experience love at this deepest level if they are willing to be open. Love can and will flow into your heart, but only if you allow it. It will change your perception, nurture and hold you and even give you the strength to endure hardship. Take a moment, open your heart and allow love to bring you joy, serenity, renewed energy, passion and total unrelenting happiness.”

Sikke et smukt budskab, lad hver dag i vores liv bringe os lige så smukke budskaber, tanker og følelser og lad altid vores hjerte være åbent for at modtage dem.

1 Skøn strik fra Basic Apparel Tea/Blush 2 Kjole fra Modström 3 Skjorte fra Love and Divine 4 Smuk ruskind og rosefarvet makeup pung, kan også bruges som en clutch 5 Forgyldte CREOLER fra Lund Copenhagen 6 Kreafunk Hovedtelefoner i lys pink 7 Lækker Danefæ Regnjakke 8 Smuk blazer fra Créton 9 Strik slip over fra Créton 10 Chance Chanel, en blomster-frugtagtig duft 11 Neglelak fra Essies Limited Edition Valentines Day-kollektion 12 Løs træningstshirt i en skøn orange farve

Jeg fik lyst til at lave en skøn collage med hjerter til Valentin’s dag, på baggrund af alle de lækre nyheder jeg har fundet, kan det være bedre?:-) Måske collagen kan inspirere dig til noget skønt til dig selv eller en anden, der skal jo altid være plads til lidt selvforkælelse med noget dejligt.

Kærlige hilsner og en rigtig god Valentinsdag til dig.
Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »