OTHER THINGS

Jubii, så er det tid til “Cozy Life” collagen!

1 Townshend Pendel 2 Orbital Flaske 3 Aries Kommode 4 Duffy Lænestol 5 Smuk plakat fra The Dybdahl Co 6 Hein Studio Ikigai Tekande 7 Påskehare i træ og uld 8 Smart og moderne damecykel 9 Bluse fra KAFFE 10 Beige frakke fra Cream 11 Michael Kors Darci Dameur 12 Julie Fagerholt Heartmade, Haya Kjole 13 BLOSSOM FORGYLDT VEDHÆNG MED LYSERØD ROSAKVARTS 14 Cool t-shirt fra Bruuns Bazaar 15 Den fineste storesøster spa og wellness mus fra Maileg 16 Den søde medium bunny danse prinsesse fra Maileg 17 Ægte græsk rød safran fra det verdensberømte kooperativ Krokos Kozanis 18 Rå fyrrehonning, økologisk 19 Uva Reale, Økologisk bodyoil 20 En opfriskende parfumefri creme-gel maske fra Nilens Jord

Jubiii, hvor det går! Der er altid meget at tage sig til, men der skal også være tid til at slappe lidt af med at være kreativ og skabe en dejlig collage. Jeg holder meget af både at skabe collager selv, men også at beundre andres smukke collager. For mit eget vedkommende er det altid en spændende proces, da det ikke altid er, at jeg på forhånd ved hvad collagen kommer til at indeholde.

“Cozy Life” collagen er blevet til på baggrund af alle de smukke ting, som jeg netop har fundet uden, at jeg på forhånd vidste, hvilke ting de skulle blive til. Ofte bliver jeg overrasket over slutresultatet, men også meget glad og tilfreds over, at det endnu en gang lykkedes at skabe noget nyt. Men hvis man ikke ved det, tror man måske, at en collage skabes i løbet af 10 minutter, men det tager faktisk flere timer at lave, ja det passer:-) Ofte når vi ser noget på nettet aner vi ikke noget om, hvor meget arbejde der ligger bag det, men som modtager behøver vi faktisk heldigvis ikke at bekymre os om det, men blot nyde slutresultatet.

Jeg håber, at du vil nyde denne collage og hvis du synes om den, må du gerne dele den, så andre også har noget hyggeligt at kikke på denne grå martsdag.

Hyggelige hilsner

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »