OTHER THINGS

All we need is LOVE & YELLOW

Uden for mit soveværelses vindue vokser der forsythiabuske, deres gule blomster løfter mit humør hver gang jeg kikker på dem, hvor heldig kan man være? Gul er en utrolig vitaliserende farve og ligesom andre farver møder vi den i mange smukke nuancer. Den findes i den ultra varme udgave og de mere blide pastelnuancer, personligt er jeg helt vild med den solgule, men de andre nuancer er også skønne at kikke på.

For tiden møder vi mange gule påskeliljer i haverne og i parkerne, de fleste af os forbinder dem med Påsken, de er vidunderlige og findes i mange forskellige sorter. Måske inspireret af forårssolen og de mange gule blomster, som jeg ser en del af for tiden, har jeg fået lyst til at skabe en collage bestående af smukke gule elementer. Jeg synes, at det er sjovt at lave collager, hvori der indgår både møbler, tøj, sko, smykker og andre elementer, det giver en dejlig afveksling og en rar fornemmelse.

I det hele taget har mennesker efter min mening brug for farver i deres omgivelser for at trives godt og den gule farve er fantastisk smuk, I love it! Hvad synes du om den gule farve og om, at den har fået et comeback? Jeg er som sagt meget glad for den og håber at se endnu mere til den.

Kærlige solgule hilsner

Zophia

1 Malibu Kommode 2 Bordlampe i moderne retroudgave 3 Normann Copenhagen Velour Puf 4 Hænge Boble Vase 5 Oslo sofa fra Muuto 6 Ballerina sko fra Cream 7 Kjole fra FRANSA 8 Guld ring fra Blossom 9 Skuldertaske med tassel detaljer 10 CARMEN BLAZER 11 LAURA CARDIGAN 12 Superliving Træfigurer 13 Superliving Lampe

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »