OTHER THINGS

Smukke kjoler til særlige lejligheder

Der findes ikke noget bedre end at befinde sig et sted fyldt med masser af de smukkeste blomster, for mig er det ligesom at være i et Paradis og jeg ved, at de fleste kvinder eeelsker blomster lige så meget som jeg selv gør. Det er en fryd at kikke på dem og ikke mindst at kunne fotografere noget, som er så gennmeført smukt og velduftende.

Og om lidt er der tid til, at mange skal til dejlige sammenkomster i forbindelse med konfirmationer, studenterfester og andre lejligheder, der netop falder på denne årstid. Og så kunne man overveje en vidunderlig kjole med et blomstret print til sådan en festlig lejlighed.

For mig er det en skøn leg at kikke på smukke kjoler, jo flere des bedre og her har jeg plukket et lille udvalg, som kan bruges i forbindelse med en dejlig fest. Vi elsker jo at pynte os og se attraktive ud, når noget eller nogen skal fejres og vi fortjener kun det aller bedste. Er du på udkig efter en lækker kjole tjek lige kjolerne nedenfor og nyd deres skønhed, det gør jeg i fulde drag:-)

Kærlige blomstrende hilsner

Zophia

 

Fordi skønne KVINDER fortjener de lækreste & smukkeste kjoler og oplevelser – you are worth it!

Orleans printet kjole i blå fra Modström & Auda floral kjole i hvid fra Rodebjer & Novo Print kjole fra Modström
Skøn blomster kjole fra Modström & Sort kjole med gult blomsterprint fra Modström & Moves by Minimum air kjole
Skøn kjole fra Modström i flot blomster print & Kjole fra Noella i de skønneste farver & Eksklusiv kjole fra Ichi
Kendall sommerkjole – dot flower print & Evalina kjole – midnight flower print & Skøn skjortekjole i et smukt print
Lollys Laundry kjole – flower print & Mos Mosh smuk himmelblå kjole & Asiatisk inspireret kjole fra King Louie
Skøn printet kjole fra danske Mos Mosh & Super smuk kimono kjole fra Gustav & Smuk og elegant kjole fra Gustav

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »