OTHER THINGS

Red is HOT & I love it!

Forleden var jeg ude at gå i det meget kolde vejr, som vi oplever for tiden. På et tidspunkt fik jeg øje på en kvinde iført smukke røde sandaler og jeg tænkte, at hun måtte fryse i dem temmelig meget, men sandalernes farve faldt virkelig i min smag, for rød er én af mine yndlingsfarver. Og da jeg nåede til et sted, hvor der ligger en skotøjsforretning kunne jeg glæde mig igen, denne gang over synet af de mange røde sko i den ene af forretningens udstillingsvinduer.

Synet af de mange røde sko fik mig til at stoppe op og beundre dem. Senere på dagen skete det igen, jeg så endnu engang en kvinde iført røde sko, men denne gang var det et par lækre støvletter. Det måtte være de røde skos dag, blev jeg fornøjet enig med mig selv om. Nok på grund af de røde sko fik jeg lyst til at beskæftige mig med denne farve og skabe nedenstående collage, som netop er dedikeret til den.

I begyndelsen af april havde jeg HER på bloggen en collage dedikeret til den gule farve, så kan maj jo lige så vel blive dedikeret til den røde farve. Hvad med dig, holder du også af rød ligesom jeg gør? Anyway jeg håber, at du vil nyde min røde collage og alle de lækre ting, som jeg har fundet til den.

Kærlige varme hilsner

Zophia

1 Miss K bordlampe fra Philippe Starck 2 Gold sofa puf 3 Mistral Classic Skænk 4 SPHERE stol i moderne design 5 Alessi Mediterraneo frugtskål 6 Højhælede sandaler 7 Blæst Kvinde Regnfrakke 8 Ilse Jacobsens lækre gummistøvler 9 Jakke i rød fløjl 10 ALEXANDER LYNGGAARD RØD JADE ARMBÅND 11 MICHAEL KORS COLOR ROSAFORGYLDT SØLV ARMBÅND MED RØD KVARTS 12 Pouline silke top i fra Custommade 13 Leather convertible bag 14 Kjole fra Modström 15 Depeche Nitte bælte i rød skind med guld

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »