Motivation

I det sårbare & taknemlige hjørne

På denne smukke årstid, hvor naturen forkæler os med masser af skønne forårsblomster gælder det om at nyde dem i fulde drag og det gør jeg selvfølgelig også. Bloggen er blevet lidt glemt i den seneste tid, men mit motto er at satse i min fritid på det der gør mig mest glad og pt. er det netop naturens skønhed, som stjæler min opmærksomhed. Men der sker også alt muligt andet i mit liv ligesom hos alle andre og det er både ting, som gør mig glad og ting, som ikke gør det.

For ikke så lang tid siden skulle jeg til et møde, som jeg havde set frem til i en længere periode, men på grund af nogle forviklinger, er det ikke blevet til noget til min store skuffelse. Og når jeg bagefter talte med en person om denne skuffelse, lyttede vedkommende til mig og sympatiserede med min situation, hvilket løftede mig op en hel del, for det er altid meget rart at blive lyttet til og modtage forståelse fra et andet menneske. 

Som mennesker er vi følsomme væsner og har brug for andre til at støtte os, når noget går lidt skævt i vores liv. Jeg følte mig i denne situation svigtet og som om verdenen havde vendt mig ryggen og ikke ville støtte mig, men det var selvfølgelig en helt overdreven opfattelse af hele situationen mens det stod på. 

Senere hen blev det hele dog opklaret og mit møde blev alligevel afholdt blot i stedet for telefonisk, hvilket i bund og grund er lige så godt. Den person som jeg afholdte det telefoniske møde med forsikrede mig om, at vedkommende støttede mig i den sag som vi drøftede og det var meget rart, endnu en gang at blive forsikret om, at nogen lytter og støtter mig. 

Nogle gange har vi nemlig brug for at høre andre mennesker sige, at de er på vores side og støtter os og jeg tænker i denne sammenhæng, hvor vigtigt det er, at vi også støtter andre, når de har brug for det.

Det at være sårbar er meget menneskeligt og der kommer helt naturligt situationer i vores liv, hvor vi mærker denne sårbarhed meget stærkt. 

Vores gensidig omsorg for hinanden må vi aldrig glemme, især fordi vi gør en stor forskel for andre, når vi lytter og sympatiserer med dem i deres sårbare øjeblikke. Jeg er meget taknemlig for de oplevelser i mit liv, som gør mig opmærksom på, at verden støtter mig på trods af, at det ikke altid går som jeg kunne ønske mig, men livet kan af og til være uforudsigeligt og det må vi affinde os med. 

Ved at lytte og støtte andre viser vi dem omsorg og kærlighed og gør dermed denne verden til et endnu bedre sted. Empati med andre er en meget smuk evne at være i besiddelse af og det er den evne, som gør os mennesker til smukke guddommelige væsner. Herfra et stort tak til den verden og de mennesker som støtter mig, jeg er dybt taknemlig og sender dermed positive vibes videre til andre.

Kærlige hilsner

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »