Books

Ideer og deres hemmelighed afsløres her

En god sommer og gode bøger hænger altid nøje sammen i mit liv og denne sommer skal heller ikke blive anderledes. Og denne gang har jeg kastet mig over en magisk bog, hvori der bliver afsløret alt om kreativiteten, og om hvordan man fanger ideerne. Har du også lyst til at blive dus med den kreative verden og leve et mere kreativt liv, er den nedenfor omtalte bog lige noget for dig.

Bogen “BIG MAGIC – Sådan får du mere kreativitet i dit liv” som jeg netop er i færd med at læse, er skrevet af den efterhånden ret kendte amerikanske forfatter Elizabeth Gilbert som også har begået bestselleren “Eat, Pray, Love” , samt “City of Girls”.

Prøv lige at høre, hvad forfatteren skriver om ideer i sin spændende bog: 

“ Jeg tror, at kloden er beboet ikke kun af dyr og planter og bakterier og vira, men også af ideer. Ideer er en æterisk og energisk livsform. De lever fuldstændig adskilt fra os, men er i stand til at interagere med os – på deres egen subtile måde. Ideer har ikke nogen fysisk form, men de har bevidsthed, og ikke mindst har de vilje. Ideer er drevet af én eneste impuls, nemlig at blive realiseret, og den eneste måde, det kan lade sig gøre på, er i samarbejdet med en menneskelig partner. Kun i kraft af en menneskelig indsats kan en ide blive hjulpet ud af æteren og materialisere sig. 

Derfor tilbringer ideerne evigheden med at hvirvle rundt omkring os i jagt på ledige og samarbejdsvillige menneskepartnere…Når en ide mener, at den har opdrevet en person –for eksempel dig– der kunne tænkes at lukke den ind i verden, kommer ideen på besøg. Den vil forsøge at fange din opmærksomhed…Ideen vil prøve at få kontakt med dig (måske bare kortvarigt, måske over et par måneder og måske over flere år), men når det til sidst går op for den, at du sidder den overhørig, vil den opgive dig og forsøge at finde en anden person. Men sommertider – sjældne, men store øjeblikke – er der dage, hvor du er åben og afslappet nok til rent faktisk at modtage…”

Elizabeth Gilbert: “Big Magic – Sådan får du mere kreativitet i dit liv”

Det er en meget spændende og magisk verden Elizabeth Gilbert fører os ind i, og derfor kan de fleste af os kreative sjæle blive fascineret af hendes forførende skrivning. Jeg er nået halvvejs i bogen, men kunne ikke vente med at fortælle om den her på bloggen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Sweet loves! I have some beautiful news to announce. I will be on Super Soul Sunday this weekend, talking with my REAL president, Ms. Oprah Winfrey. Tune in, to hear our conversation about creativity and grief and female sexual desire and, of course, CITY OF GIRLS. You can watch it live on Sunday, June 9, at 11am ET/PT on OWN. The episode will also be streaming live on Oprah’s Facebook page at the same time… AND, on the next day, Monday June 10, it will be available on Oprah’s Super Soul Podcast. I also just want to say this: people often ask me what Oprah is like in person. The simplest answer I can give, is that she is the single most impressive and magnificent human being I have ever had the honor to meet. She is a great, great woman. Even more than you might think. And never once have I seen her allow her greatness to interfere with her goodness… Her goodness stands above all else. And that is the most impressive fact of all. Hope you can tune in on Sunday… Lots of love❤️ LG @oprah @supersoul #supersoul #supersoulconversations #cityofgirls #mypresident

Et opslag delt af Elizabeth Gilbert (@elizabeth_gilbert_writer) den


Er du derfor på udkig efter en spændende sommerbog, kunne denne bog være lige det du søger. Det var ultra kort om “BIG MAGIC – Sådan får du mer kreativitet i dit liv”. God læsning til alle læseheste og husk at nyde det gode vejr.

Magiske boghilsner

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »