OTHER THINGS

Julicollagen er lige landet, jubii!

 “Sommer, sommer og sol
           Havet og blæsten og duft af kaprifol
                                  Sommer, sommer og sol
                                                   En himmel så blå som viol”

1 Living Coral Kimono2 Kortærmet T-shirt, 3 Kimono fra Pulz, 4 SUPRISE, 5 LACE TOP IN SILK, 6 TRIANGLE FIXED I YELLOW, 7 Pilgrim øreringe, 8 Denim Skirt i Amador Mid Blue, 9 Danefæ T-shirt, 10 CALIFORNIA BUCKETHAT I LYSEBLÅ, 11 mini cross taske, 12 Mus i lysblomstret kjole, 13 Majbritte Ulrikkeholm “24 digte til min elskede”, 14 Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette, 15 Creme de La Mer, 16 Instant Comfort Lip Oil, 17 Kombucha te Raw Raspberry & Elderflower, 18 Naturally Pretty Øjenskygge, 19 Huile Prodigieuse Riche, 20 Neglelak Summer Soul Stice

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »