Spirituality

Kærlighedens flamme tænder vi i vores hjerter

I den åndelige verden var der en stor glæde, da en lysende og kærlig og åndeligt højtudviklet sjæl skulle til at inkarnere på Jorden. Han fik en mission, der gik ud på at bringe guddommeligt lys og kærlighed til den formørkede fysiske verden. Han forberedte sig nøje til denne krævende opgave og en stor skare af lysende sjæle og engle ventede med en stor spænding på dagen, hvor han skulle fødes af Maria.

På hans fødedag samlede englene sig omkring Maria, og da Jesus var blevet født, velsignede de ham med guddommeligt lys og kærlighed. Han havde brug for deres velsignelser, da hans mission var svær. De vidste, at han ville inkarnere blandt menneskene for at minde dem om den kærlige og gode Gud, som de havde glemt alt om. De vidste også, at mange ville misforstå og afvise hans undervisning, for de kunne ikke se hans lys og føle hans kærlige væsen, idet de var både blinde, døve og ufølsomme over for alt det gode.

Menneskene var blevet formørkede. De glemte alt om deres guddommelige oprindelse og deres hjerter var blevet hårde. De havde svært ved at tilgive, de opførte sig egoistisk og de havde glemt alt om at være kærlige over for hinanden. Den ægte altruistiske næstekærlighed havde de ikke forstand på.

Så da Jesus blev voksen og endelig påtog sig sin mission som underviser, helbreder og åndelig leder fortalte han menneskene, at de skulle elske hinanden i stedet for at være fjendske i deres tanker, ord og handlinger. Jesus underviste om den kærlige Gud og helbredte både menneskenes kroppe og sjæle, han hjalp alle uanset deres status, men på trods af det, var der mange som ikke brød sig om ham.

Heldigvis var der også mange som kunne se, hvilket fantastisk kærligt væsen han var, så de fulgte og lyttede til ham og det lykkedes for dem at tænde kærlighedens flamme i deres hjerter, og dermed oprigtig elske deres næste.

Jesus har nu mange tilhængere på Jorden og hans fødselsdag fejres hvert år. Mange millioner af mennesker på hele jordkloden tænder tusinder af julelys i juleperioden og glædes over endnu engang at kunne fejre Jesus fødselsdag. Jesus er en af de største lysende sjæle, som har gået på denne planet i en menneskelig form og den dag i dag kan vi lære af ham om det at være et godt og kærligt menneske.

Når vi tænder julelys i vores hjem, lad da vores hjertes flamme også blive tændt og levende, således, at kærligheden kan spredes fra vores hjerter ud til vores omgivelser, lige præcist som Jesus viste os.

Julen er jo hjerternes fest, det er en fest, hvor vi kan sende kærlig energi til andre og glædes over, at vi har mulighed for at gøre denne planet til et bedre og lysere sted. Mange bække små gør en stor år, plejer vi at sige og sådan forholder det sig også med mange kærlige hjerter, for når deres indre flammer forenes, bliver det til en stor flamme, der sender kraftfulde kærlighedsvibrationer ud.

Lad os derfor forbindes med hinanden via vores hjerter og fejre Jesus fødselsdag i den kærlige og positive ånd som han underviste i.

Hjertelig tillykke med fødselsdagen, kære mester Jesus. Du er vores store forbillede og lys, vi mindes med stor taknemlighed dine gode gerninger og vi gør vores bedste for at følge i dine fodspor. Tak fordi du er til❤️???❤️

En rigtig god og velsignet Jul til alle. Glædelig Jul og et Godt Nytår. På genhør i 2020, som forhåbentligt bliver et godt og lykkebringende år for os alle.

Kærlige julehilsner

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »