Motivation

Du vil genopstå som Fugl Føniks af asken

Mens Australien kæmper mod flammerne og mange mennesker er på flugt fra deres hjem og de brandramte områder, sidder vi trygt i vores regnfulde land og beder for alle Australiens indbyggere, såvel menneskene som dyrene.

Som vi kan observere, har ildelementet bidt sig godt fast i Australiens skove. Enorme skovarealer er allerede blevet brændt helt ned til grunden. Ilden har også fortæret mange huse og efterladt mennesker hjemløse. Vi beder af hele vores hjerter om regn til Australien. Lad der komme regn til Australien og lad brandene blive slukket.

Ligesom andre elementer kan ildelementet komme ud af kontrol og bringe ødelæggelse og lidelse for mange levende væsner. Man skal aldrig spøge med elementernes kraft, da de er i stand til at forårsage stor destruktion, ligesom vi er blevet vidner til i Australien.

Ingen ønsker at komme til at blive udsat for de oplevelser som australierne udsættes for nu, derfor har vi stor medfølelse med dem og sender masser af kærlighed til dem, I er i vores tanker. Der bliver samlet ind til jer af både private og forskellige organisationer, hjælpen er på vej, hold ud, kære brødre og søstre, vi er med jer.

Vi ved godt, at brandende eventuelt vil ophøre, naturen vil regenerere sig, men alle de ofre de har kostet og lidelsen, er ubærlig at tænke på.

Forrige år brændte Amazonas regnskov på grund af menneskepåsatte brande, der gik udover naturen og dyrene. Brandene i Australien skyldes primært tørken, men der forlyder også informationer om, at nogle af dem muligvis er blevet påsat.

Kun hjerteløse og ubevidste mennesker kan finde på at påsætte brande i skovene. Mennesket må aldrig bevidst bruge elementerne til negative formål, da det medfører alvorlige karmiske implikationer for dem, som gør det.

Australien kæmper bravt mod brandene, menneskene står sammen i en fælles sag, det vil lykkes og Australien vil genopstå som Fugl Føniks af asken.

Efterfølgende vil en større ydmyghed og taknemlighed finde plads i menneskenes hjerter, samt en bedre forståelse for rette værdier. For når mennesker har været igennem dramatiske oplevelser og katastrofer, tænker de på en anden måde end før. De begynder at vågne op og se, at der findes enorme naturkræfter uden for dem selv, som kan ryste deres livsfundament grundigt og på den måde hjælpe dem til at se, hvad der virkelig er vigtigt i livet.

Det, at mennesker kommer ud for dramatiske oplevelser som f.eks. naturkatastrofer, sker ikke tilfældigt. Disse oplevelser har ofte til formål at vække mennesket og få det til at ændre kurs. Oftest handler det om at ændre ens værdier fra de udelukkende materialistiske i retningen hen mod mere åndelige. I den forbindelse må mennesket også begynde at huske, at det er et åndeligt væsen, som har en fysisk erfaring på Jorden.

Naturkatastrofer hænder af forskellige årsager og de erfaringer som følger i kølvandet på dem, er ofte af temmelig lærerig karakter for de implicerede. Pointen er, at i disse tider må vi begynde at give mere og mere slip på vores stærkt materialistiske måde at leve og tænke på. Der skal også være plads til det åndelige.

I tilfældet, hvor menneskene ikke er villige til at give slip på den materialistiske og egoistiske tilgang til livet, træder Moder Jord mere i karakter og ved hjælp af bl.a. naturkræfterne og deres hærgen forårsager, at mennesket bliver nødt til at standse op og granske sine værdier.

Det som sker i Australien kan på de dybere planer have til formål at få menneskene til at få mere respekt for naturen og blive mere miljøbevidste. Moder Jord fortjener mere respekt, vi er desuden stærkt afhængige af hende, da hun giver os et hjem, mens vi er inkarneret her. Vi må begynde at behandle hende mere kærligt, nænsomt og respektfuldt.

Australiens brande vil komme under kontrol på et tidspunkt, men alt det, som skete vil efterlade stærke indtryk hos alle. Australiens regering vil efterfølgende komme til at arbejde på et få en mere fornuftig miljøpolitik end hidtil og andre lande vil også få meget stof til eftertanke i forhold til, hvordan de kan forbedre deres respektive miljøpolitik.

Ingen erfaring er spildt, vi lærer og udvikler os hele tiden og efter den mørke nat kommer der atter en dag og ud af asken kommer der igen en stor frodighed.

Mange kærlige tanker til Australien, vi beder for jer.

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »