OTHER THINGS

Fred over jorden

Vi er hoppet ind i det nye år, og dermed har vi lagt det gamle år bag os. Det har været et år med mange vanskelige udfordringer. Det nye år har dog arvet vanskelighederne fra det forgangne. Det er nemlig ikke altid muligt at slippe fra noget blot ved at skrive et nyt årstal. 

Vores udfordringer fortsætter, vi må acceptere dem og leve med dem på godt og ondt. På samme tid kan vi trøste os med, at ved at blive tvunget til at omstille og tilpasse os til vanskelige tider, fremmes vores udvikling. For når vi gør alting som vi plejer, går udviklingen i stå, mens når vi tvinges til ændringer, udvikler vi os hurtigere.

Nye udfordringer kræver, at vi ser dybere i os selv for at finde frem til flere resurser. Det er nødvendigt at finde frem til flere resurser, når man svømmer mod strømmen, end når man svømmer med strømmen. 

På grund af de nuværende økonomiske og politiske omstændigheder må vi, såvel som enkelte individer og kollektivt, finde indre resurser frem, for at kunne komme igennem krisen. 

Vi anstrenger os mere og graver dybere i os selv, for at hente resurserne frem og opdager i denne sammenhæng, at vi er stærkere end vi troede. 

Selv i en vanskelig tid er det muligt at finde lyspunkter, vores indre styrke er vores lyspunkt. 

Enhver krise gør os nemlig stærkere, idet vi lærer at klare vanskeligheder, finder på nye løsninger, bliver mere kreative og selvstændige. 

Udvikling er et af vores mål, når vi begiver os ud på den jordiske rejse og stiger ned fra vores åndelige hjem. Vi kommer her for blandt andet at opdage vores indre styrke, men når alting er lutter lagkage, er det svært at se den. 

Først når der dukker udfordringer op på vores vej, bliver vi nødt til at finde frem til vores styrker. Ligesom heltene i eventyrene må vi klare os igennem vanskelige udfordringer. På et tidspunkt kommer vi ud på den anden side, hvor der igen er lysere og lettere og til den tid er vi blevet stærkere end før.

Et liv uden kriser, vanskeligheder og udfordringer er et liv som en tornerosesøvn, man sover dybt, tiden går og der sker ingen udvikling. 

Alle generationer oplever kriser, vi bliver heller ikke sparet. Det handler selvfølgelig ikke om ligefrem at juble over krisen, men blot have en forståelse for, at ingenting sker uden en dybere mening. 

Vores jordiske verden byder på mangfoldige udviklingsmuligheder og lige netop, når man begynder at blive lullet ind i en dyb søvn, sker der noget, som vækker en, man får ikke lov til at sove her alt for længe.

Grundlæggende ønsker vi fred, lykke, velstand og alt andet godt, men livet på jorden tilbyder os også andre facetter og det kan vi ikke løbe fra. 

Personligt ønsker jeg mest lige nu fred over jorden, og derfor kultiverer jeg indre fred, ro og stilhed. 

Jeg ønsker alle alt det bedste i det nye år.

Zophia

TRANSLATING SPIRITUALITY

Læs mere: Fred over jorden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »